• +385 92 3902905
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Postani član i sudjeluj u online tečaju UVOD U KERAMIKU

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ako si iz Petrinje, prijavi se i postani član Otvorenog keramičkog ateljea već sada! Registracijom ostvaruješ pravo na sudjelovanje u besplatnim lekcijama, mentorstvo i sav potreban materijal za vježbu kod kuće.

Dok se ne ostvare uvjeti da se družimo i učimo u Otvorenom keramičkom ateljeu koji uređujemo Petrinji u ulici Milana Dujnića 29 (kod vrtića), za vas smo pripremili online lekcije u kojima govorimo o tradiciji petrinjskog lončarsta i ručnom oblikovanju gline.

Prijave na: https://otvoreniatelje.eu/

Prijava novog člana ateljea se povodi i 3 koraka:

  1. Ispunjavanje prijave na linku: https://otvoreniatelje.eu/clanovi-ateljea/prijava
  2. Voditeljica projekta će kroz informacijski sustav unijeti vaše podatke, a na mail ćete dobiti poziv za dopunu podataka. Obzirom da se radi o projektu koji financira Europska unija, molimo vas da budete strpljivi i unesete tražene podatke.
  3. Nakon završene registracije korisnika projekta na mail adresu ćemo vam poslati pristupne podatke za online lekcije na stranici otvoreniatelje.eu

Na taj način postajete registrirani korisnici projekta i članovi Otvorenog keramičkog ateljea. Kada se završi pandemija i atelje krene s radom moći ćete naredne 2 godine koristiti sve usluge ateljea: sudjelovati na radionicama, savjetovati s mentorima, koristiti lončarska kola, peći za pečenje gline, alate i svu drugu opremu.

Nakon završene registracije moći ćete vidjeti pregled lekcija kao u donjem prikazu. 


Nemate ovlasti ostavljati komentare.

Comments powered by CComment

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fondaSadržaj internet stranice isključiva je odgovornost udruge Građanski aktivizam.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2020 Građanski aktivizam. Sva prava pridržana. Udruga GRAK