• +385 91 555 4098
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Kako se provodi projekt u doba korone?

Kako se provodi projekt u doba korone?

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Mada smo provedbu projekta započeli taman u doba korone, kod nas se sve odvija po planu.

Projektni tim je u procesu nabave opreme potrebne za rad Otvorenog keramičkog ateljea. Obzirom da se oprema za keramiku obično uvozi iz Italije i Austrije, malo nas je brinulo kako ćemo obaviti nabavu ali sve je ispalo dobro. S dobavljačima smo pronašli rješenje problema i kako sada stvari stoje, sva nam oprema za keramiku stiže za mjesec dana. 

Osim nabave opreme dogovaramo projektne aktivnosti i pravimo plan budućih edukacija. A kako bi se prilagodili našim korisnicima u vrijeme pandemije, postali smo inovativni. Dok smo pripremali projekt, ni sanjali nismo da ćemo imati online lončarstvosmile

Ovih dana snimamo i montiramo prve video lekcije početnog tečaja. Online tečaj UVOD U KERAMIKU će vas na zanimljiv način uvesti u svijet keramike i tradicionalnog lončarstva u Petrinji. Uskoro ćete znati više o tome.

Naša je web stranica također pri kraju izrade, kao i promotivni materijali. Uskoro ćemo u grad postaviti naš jumbo plakat. Sastanke održavamo online, ili kako se to sada kaže, zumamo se (koristimo Zoom aplikaciju).

I tako, dok nabavljamo opremu, uređujemo prostor u Petrinji (na adresi Milana Dujnića 29) i pripremamo prve radionice, strpite se i ostanimo svi doma još malo. Obećajemo - bit će zabavno kada sve ovo prođe!

Veselimo se skorom druženju!


You are not authorised to post comments.

Comments powered by CComment

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fondaSadržaj internet stranice isključiva je odgovornost udruge Građanski aktivizam.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.