• +385 91 555 4098
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Udruga Građanski aktivizam - GrAk

Udruga GRAK, korisnik projekta

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Mi smo lokalni aktivisti koji svojim radom  zajednicu osnažuju i potiču na promjenu. Zajedno radimo lokalno, povezujemo se globalno. Bez aktivnog građanstva nema istinske slobode i sreće, tako se jača socijalni kapital i nadilazi osjećaj bespomoćnosti u komercijaliziranim društvima. 

Projekt Otvoreni keramički atelje provodi udruga Građanski aktivizam (GRAK) u partnerstvu s Udrugom osoba s invaliditetom SMŽ i petrinjskom HVIDR-om.

Građani s velikim iskustvom rada u zajednici su se udružili i 2.7.2015. godine osnovali udrugu kojoj su dali ime Građanski aktivizam, skraćeno GrAk. Već se iz samog imena vidi čime sa udruga ubavi - podizanjem svijesti građana/ki o potrebi za aktivnim angažmanom i sudjelovanjem u procesu donošenja odluka, što je preduvjet stvaranju odgovorne vlasti i nositelja javnih funkcija. Zašto bi netko drugi odlučivao umjesto nas? Ako smatrate da vaša uloga nije bitna, to je kriva slika. Budimo kreatori, a ne promatrači naše realnosti! Ako se slažete, pridružite nam se!


You are not authorised to post comments.

Comments powered by CComment

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fondaSadržaj internet stranice isključiva je odgovornost udruge Građanski aktivizam.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.