• +385 91 555 4098
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tabletići, tanjurići i mirisni kruščići

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
I ovog petka smo se družili u keramičkom ateljeu. Tema ove radionice u sklopu našeg serijala "Prsti u glini i okusi fini" su bili TABLETIĆI, TANJURIĆI I MIRISNI KRUŠČIĆI.
Marijana Žinić je zainteresirala mnoge pa je na radionici bilo više od 15 sudionika. Svi došli radi njene prezentacije izrade keramičkih tanjurića oslikanih starinskim tabletićima.
Ateljeom se širio miris aromatičnih kruščića, kako smo i najavili. Uz laganu glazbu i piće dobrodošlice pozorno se pratio svaki pokret koji je Marijana stručno i živopisno prezentirala. Nakon prezentacije svi su se prsti našli u glini i užurbano se krenulo u glinenu pustolovinu izrade tanjurića. Kako je pustolovina završila, vidi se po prekrasnim radovima.
Nakon radnog dijela počastili smo se mirisnim i slasnim, ručno izrađenim delicijama koje je napravila naša Manda Šalić.
Ako i vas privuku ovi prekrasni radovi i mirisi delicija mi se nalazimo na istoj adresi u radnom vremenu: ponedjeljak i utorak 9.00 – 12.00; srijeda, četvrtak i petak 17.00 – 20.00.

You are not authorised to post comments.

Comments powered by CComment

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fondaSadržaj internet stranice isključiva je odgovornost udruge Građanski aktivizam.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.