• +385 92 3902905
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Epidemiološke mjere u Otvorenom keramičkom ateljeu

Epidemiološke mjere u Otvorenom keramičkom ateljeu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i aktivnosti vezane za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID -19, kao i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezano uz očuvanje zdravlja, posebice u odnosu na ranjive skupine, u rad Otvorenog keramičkog ateljea smo uveli epidemiološke mjere u okviru provedbe aktivnosti projekata, a kako bi se zaštitili korisnici. 

Molimo da sve dolje navedene mjere shvatite isključivo kao zaštitu vas korisnika i sigurniju provedbu projekta.

Rad u kuće uz kreativne izazove 

Preporučujemo korisnicima da preuzmu pakete i glinene predmete izrađuju od kuće. Dobit ćete zanimljive kreativne izazove, a gotove premete spremne za pečenje u lončarskoj peći možete ostaviti ispred ateljea. Atelje će vam omogućiti beskontaktno preuzimanje nove gline i potrebnog sitnog alata.

Fizička udaljenost u ateljeu

Kada želite obojati premete od terakote ili raditi na lončarskom kolu možete to napraviti u ateljeu ali potrebno je unaprijed najaviti svoj dolazak i rezervirati termin prije dolaska u atelje. Rezervaciju možete napraviti pozivom na 092 3902 905. Potrebno je pridržavati se pravila fizičke udaljenosti od 1,5 metra tijekom boravka u ateljeu. 

Maksimalni broj osoba u prostoru

U ateljeu mogu biti najviše 2 osobe, sukladno definiranim kriterijima fizičke udaljenosti od 1,5 metra, osim ako se radi o članovima obitelji ili skupini bliskih korisnika.

Maske za lice i higijena ruku

Unutar prostora Otvorenog keramičkog ateljea preporučuje se nositi maske za lice koje prekrivaju usta, prati ruke sapunom ili koristiti dezinficijens.


Nemate ovlasti ostavljati komentare.

Comments powered by CComment

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fondaSadržaj internet stranice isključiva je odgovornost udruge Građanski aktivizam.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2022 Građanski aktivizam. Sva prava pridržana. Udruga GRAK