• +385 92 3902905
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Održali smo radionicu za osobe starije životne dobi

Održali smo radionicu za osobe starije životne dobi

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nikada nije kasno započeti novi hobi! U subotu 3. srpnja 2021. smo održali radionicu keramike za osobe starije životne dobi. Na radionici su sudionici radili posude koristeći jednostavnu tehniku valjanja gline i izrade "crvića" kojima se onda zidaju stjenke posude. Radionicu je vodio petrinjski lončar Valentino Valent.

Pokazalo se da kontakt s glinom opušta ljude već nakon prvih nekoliko minuta. Iako je potrebno nekoliko pokušaja da se oblikuje glina u nešto prepoznatljivo, sve faze učenja sudionike radionice čine nasmiješenima i zadovoljnima.

Kako starimo sve je teže pronaći aktivnosti kojima ćemo se upustiti i uživati, bez nepotrebnog umora. Keramika ne samo da starijim osobama pruža mogućnost za to,  već im pomaže i u stvaranju poklona za voljene osobe koje je zgodno darovati za njihove rođendane i neke blagdane.

Pozivamo sve starije osobe koje žive u Petrinji da nas posjete i postanu članovi Otvorenog keramičkog ateljea na Sajmištu na adresi Slavka Kolara, 2. odvojak 24c. Neovisno o radionicama, možete koristiti sve naše besplatne usluge u sljedećim terminima:

- PONEDJELJAK, SRIJEDA I PETAK 10:00 - 14:00
- UTORAK I ČETVRTAK 16:00 - 20:00
Također vas pozivamo da pogledate naše VIDEO LEKCIJE.


Nemate ovlasti ostavljati komentare.

Comments powered by CComment

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fondaSadržaj internet stranice isključiva je odgovornost udruge Građanski aktivizam.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2022 Građanski aktivizam. Sva prava pridržana. Udruga GRAK