• +385 91 555 4098
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NAJAVA RADIONICE: Izrada keramike uz pomoć šablona i valjka

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ako nemate lončarsko kolo, a zanima vas lončarstvo, onda će vam biti zanimljive tehnike ručnog modeliranja gline koje ćete moći na ovoj radionici. Izrađivat ćemo keramiku uz pomoć izvaljanih glinenih ploča (listova), šablona i sitnog alata kakvog imate i u svojoj kuhinji. Najvažniji alat će nam biti valjak za tijesto. Dakle, ako znate valjati dizana tijesta, onda ste već napredni polaznici ove radionice ????

Kada radite na kolu, uvijek se nameće kružni oblik, ali modelirate li glinu rukama, kreativnost se može izraziti na puno više načina. Dođite na radionicu i uvjerite se sami!
Za sudjelovanje na ovoj radionici nije potrebno nikakvo predznanje o izradi keramike. Svejedno ćete napraviti prekrasne predmete!

Radionica će se održati u četvrtak 4. svibnja 2023 od 17.00 sati u velikom kontejneru volontersko-stambenog naselja Mošćenica.
Radionica je za sve sudionike besplatna, a vodit će ju Vera Tarabić, keramička umjetnica i članica Keramičkog atelje Petrinja.
Prijave na telefon: 091 622 4450

Provedba ove radionice omogućena je kroz donaciju Grada Petrinje.


You are not authorised to post comments.

Comments powered by CComment

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fondaSadržaj internet stranice isključiva je odgovornost udruge Građanski aktivizam.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.