• +385 92 3902905
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izazov: Napravi uporabnu posudu od šamotirane gline

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
U novom izazovu za članove Otvorenog keramičkog atelja imamo vrlo zanimljiv zadatak. Možete li od šamotirane gline izraditi uporabnu posudu? To može biti bilo kakva posuda u kojoj ćete pripremati ukusna jela u pećnici.
Pogledajte video koji je pripremio vaš mentor i sudjelujte u izazovu! Posudu možete napraviti od kuće, i to uz pomoć svojih ruku i alata koji pronađete u kuhinji. Šamot se pali na visokoj temperaturi, a potom se dodaje glinenoj masi, kako bi joj se manje stezala, pucala i savijala. Šamotiranu glinu možete preuzeti u keramičkom ateljeu od srijede 3. ožujka 2021u uobičajenom radnom vremenu ponedjeljak, srijeda i petak 10:00 - 14:00; utorak i četvrtak 16:00 - 20:00.
Gotove predmete donesite na pečenje do 22.3.2021. do 14.00 sati.
Za sva pitanja vezana za postupak izrade kontaktirajte Valentina Valenta, a za informacije o preuzimanju i pečenju gline javite se zaposlenicima ateljea na broj 092 3902905.
Oblikuj posudu po svom i oduševi svoje goste i ukućane!

Nemate ovlasti ostavljati komentare.

Comments powered by CComment

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fondaSadržaj internet stranice isključiva je odgovornost udruge Građanski aktivizam.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2022 Građanski aktivizam. Sva prava pridržana. Udruga GRAK