• +385 92 3902905
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Potresi nisu uzrokovali štetu u Otvorenom keramičkom ateljeu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Od 28. prosinca Petrinju je zatreslo preko 800 potresa koji su uzrokovali nemir među ljudima i velike štete na nekretninama u Petrinji. Otvoreni keramičko atelje je ostao netaknut. 

Do kraja listopada 2020. u Otvorenom keramičkom ateljeu smo proveli 230 sati obuke, a na radionicama je sudjelovalo 120 naših sugrađana. Praksa se obavljala u također u ateljeu, 20 sati u svakom tjednu. Onda je pandemija Covid-19 spriječila naša okupljanja u ateljeju pa smo se prebacili na rad od kuće i online druženja. Nakon toga je razoran potres oštetio naše domove i gotovo sve javne prostore u Petrinji, ali eto, nekim je čudom keramički atelje ostao neoštećen.

Čekamo da se zemlja umiri i virus oslabi, a onda nastavljamo oblikovati glinu u ugodnom društvu i kreativnom zanosu. Jedva čekamo! Do tada smo za vas pripremili ovaj video, čisto da se podsjetimo kako nam je dobro bilo. Bit će još bolje!

Vokal i gitara u videozapisu: Ivan Novak


Nemate ovlasti ostavljati komentare.

Comments powered by CComment

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fondaSadržaj internet stranice isključiva je odgovornost udruge Građanski aktivizam.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2022 Građanski aktivizam. Sva prava pridržana. Udruga GRAK